Blogi

2022. aasta matkaautod on kohal

2022. aasta matkaautod on kohal

Matkasuvilad on uueks hooajaks head ettevalmistust teinud ja kohale on jõudnud juba mitmed 2022. aasta matkaautode mudelid. Uued matkaautod ja haagissuvilad ootavad uudistajaid ja potentsiaalseid uusi omanikke meie Õismäe kaupluses, Järveotsa tee 54, Tallinn. Tule meile külla ja leia endale uus ratastel kodu meie tootevalikust.

Meie matkaautode plats täitub pisitasa ja olukord muutub aina põnevamaks. Kohal on täiesti uute põhjaplaneeringutega nii peredele sobivaid mudeid kui ka väiksemale reisiseltskonnale mõeldud isendeid.

Täiesti esmakordselt oleme turule toonud Hobby Optima Ontour T65 HKM matkaauto, kus on magamiskohti kuni kuuele ja turvavööga istekohti viiele inimesele. Tegemist on täiesti teistmoodi põhjaplaneeringuga matkaautoga, kus on avar istumisala ning lapsed saavad magada omaette narivoodites. Hea uni on reisi õnnestumise oluline osa.

Lisaks on meile kohale jõdnud juba täitsa mitu Hymer T-Class 680 S mudelit. Hymer T-Class S 680 võimaldab kõrgetasemelist sisenemist matkaautode maailma. See moodne poolintegreeritud matkaauto jääb oma kaalult alla 3,5 tonni ning Mercedes-Benz alusraam ja esisillavedu pakuvad parimat sõidumugavust. Tänu Truma 6DE küttesüsteemile on ta eriti talvekindel ja ootab kärsitult lumisesse loodusesse pääsemist! Tule vaata kohapeal, kas leiad enda seikluseks sobiva tipptasemel matkaauto.

Samuti on juba kohal mõned uued Hobby haagissuvilad. Kui otsid hea hinnaga suviseks kasutamiseks sobivat järelveetavat ratastel suvekodu, siis sobib Sulle kohalolevatest haagissuvilatest hästi Beachy 420. See täiesti uue kontseptsiooniga haagissuvila on sammuke edasi kõikidele telkijatele ja teeb metsas või mererannas ööbimise märksa mugavamaks. Aga kohal on ka aastaringseks kasutamiseks sobivamaid veidi luksuslikumaid Hobby haagissuvilate mudeleid. 

Enne aastavahetust saab meie matkaautode ja haagissuvilate valikuga tutvuda veel Õismäel, Järveotsa tee 54. Jaanuaris kolime Tähetorni tehnoparki. Uue esinduse avamise täpse kuupäeva leiad meie kodulehelt või järgmistest uudiskirjadest. Hoia meie tegemistel silma peal!